5 tips för en 'fattig' vegan

tips 1: köp bröd massa bröd, ba frys in skiten. Eller köp typ knäckebröd. Alltid veganskt (om det ej är typ honung eller sånt skit) och superbra och billigt och supergott. 
 
tips 2: ät mycket tacos!! supergott ganska billigt och sUPERlätt att göra. Och man får nästan alltid rester över, då kan man av sojafärsen göra en köttfärsås tillexempel? eller tacopaj? ja ni fattar, möjligheter=oändliga!!!
 
tips 3: ta emot reklam!!!!!! jag vet de är ju supppeeerrrdumt mot miljön men tipptopp för plånkan. och försök att vara först, då kanske man kan köpa billig juice för en vecka, tex. 
 
tips 4: och var fan inte kräsen. Lidl, eldorado och garant är toppen grejer och SUPER billiga
 
tips 5: asså det som egentligen är dyrt med att va vegan är väl typ om man köper de Dyra grejerna typ tzay, oumph, veganost osv osv. men om man skiter det så kostar ju en måltid typ som en vanlig jävla måltid. Vänj dig vid att mat egentligen inte är så himla roligt, eller gott, och det går superbra att äta en torr macka med ba lite smör på. Samt ät inte ute, det är också dyrt som fan. men ibland får man. och thai oasen har studentrabatt så det är ju lugnt. 
 
(tips 6: snatta)
 
mvH uR local vegAN EXpert <3
 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0